Programma

Zaterdag 1 juni 2024

De Vintage VW Meeting begint op zaterdagochtend met de Parts Market waar de aanwezigen kunnen snuffelen tussen een breed scala aan VW-onderdelen en accessoires. Later op de dag is er een Static Meeting waar de deelnemers de prachtig gerestaureerde oldtimers kunnen bewonderen.

Voor wie van een mooie rit houdt, is er ook een Tour langs de kronkelende wegen van het Heuvelland, met prachtige landschappen en historische bezienswaardigheden. Langs de route is er voldoende gelegenheid om te stoppen bij verschillende cafés en eetgelegenheden voor een hapje en een drankje.

Na de Tour kunnen de deelnemers zich verzamelen op de vergaderlocatie voor een heerlijk BBQ-diner, met tal van eetgelegenheden uit de foodtrucks op het terrein. Er zullen ook verschillende entertainmentopties zijn gedurende de dag, waaronder live muziek en spelletjes. Aanwezigen kunnen ontspannen en genieten van een drankje in de Cozy Bar terwijl de kinderen spelen in de speciale speeltuin.

Zondag 2 juni 2024

De zondag begint opnieuw met de onderdelenmarkt, waar de deelnemers de kans krijgen om ontbrekende onderdelen voor hun oldtimer-VW's op te halen. De Static Meeting zal ook weer te zien zijn voor degenen die het op zaterdag gemist hebben.

Later op de dag zal het evenement uitmonden in de prijsuitreiking, waar prijzen zullen worden uitgereikt voor de beste tentoongestelde oldtimers. De hele dag door zijn er diverse entertainmentmogelijkheden, met livemuziek en activiteiten voor alle leeftijden. Bezoekers kunnen een hapje eten bij de foodtrucks en genieten van een drankje in de Cozy Bar terwijl de kinderen in de speeltuin spelen.

Tot slot krijgt elke deelnemer een goed gevulde goodiebag mee naar huis als aandenken aan dit onvergetelijke evenement.

Het programma in het kort

Zaterdag 1 juni 2024

Zondag 2 juni 2024

  • Stukkenmarkt
  • Statische meeting
  • Prijsuitreiking
  • Diverse animatie
  • Food trucks
  • Gezellige bar en speeltuin voor kinderen

Elke ingeschreven deelnemer ontvangt een goed gevulde goodiebag.

swap-market-01

Overnachten

Vlakbij domein De Warande vind je camping Ypra. Op deze camping is een speciale plaats voorzien voor de deelnemers aan de In Flanders Fields meeting. https://www.camping-ypra.be/reserveren/
Vermeldt bij het reserveren in de opmerking dat je deelnemer bent van onze meeting.
Je krijgt dan een kampeerplaats toegewezen waar alle deelnemers bijeen staan.

Overnacht je liever op hotel of in een B&B, dan zijn er in de gemeente Heuvelland heel wat mogelijkheden.
Een mooi overzicht vind je hier: https://www.toerismeheuvelland.be/nl/overnachten

Vind je geen geschikte overnachtingsplaats in Heuvelland, dan kan je nog op zoek gaan in in het nabijgelegen Ieper.
https://www.toerismeieper.be/stille-genieper