1-2 juni 2024

Vintage VW meeting
in Flanders Fields

Kemmel, België

1-2 juni 2024

Hou je klaar voor hét vintage Volkswagentreffen van 2024!

Zo'n 235 originele en periode-correcte Volkswagens gebouwd voor augustus 1968 zullen te bezichtigen zijn in het Warandepark te Kemmel. Momenteel hebben we deelnemers uit Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Zweden.

Wat de meeting in Kemmel zo uniek maakt is de prachtige omgeving: de voertuigen worden tentoongesteld aan het pitoreske kasteel De Warande, omgeven door een prachtig park van 16 hectare.

Naast de tentoonstelling van de vintage Volkswagen is er een onderdelenmarkt en zijn en meerdere eet- en drinkgelegenheden. Voor de bezoekers zijn er heel wat parkings in de buurt.

Op zaterdag 1 juni is er een statische bijeenkomst waar de deelnemers hun vintage Volkswagens zullen tentoonstellen. Bezoekers kunnen genieten van de sfeer met sixties muziek (DJ Cyriel Vinyl), foodtrucks en een gezellige bar. Voor de kleinsten is er een speeltuin en springkasteel aanwezig.

In de namiddag maken de Volkwagens een individuele rondrit langs de schilderachtige routes van de Kemmelberg, Heuvelland en Ieper. Onderweg kunnen ze genieten van de lokale cafés en eetgelegenheden.

Er wordt ook halt gehouden bij  de verschillende historische uitkijkpunten en oorlogsmonumenten die herinneren aan de Eerste Wereldoorlog van 1914-1918.

Op zondag 2 juni is er opnieuw een statische bijeenkomst waar de deelnemers hun vintage Volkswagens zullen tentoonstellen. Na de middag is er een prijsuitreiking voorzien en krijgen de mooiste wagens een trofee meer naar huis.

Mis deze kans dus niet om de meest unieke vintage Volkswagens te zien.

We kijken er naar uit om jullie in Kemmel te verwelkomen!

 

SEE YOU SOON ;-)

We start on the first of June 2024 at 10 AM

This timer has ended
Days
Hours
Minutes
Seconds
vintage-vw-meeting-casttle-kemmel-front-v3