Algemene voorwaarden

 

 

  1. Registratie: Door deel te nemen aan het VA Vintage Event verklaart u zich vrijwillig te registreren voor het evenement. Registratie is persoonlijk en niet overdraagbaar.

  2. Verantwoordelijkheid: U bent verantwoordelijk voor uw eigen handelingen en gedrag tijdens het evenement. U dient zich te houden aan de geldende verkeersregels en voorschriften.

  3. Voertuigvereisten: Uw voertuig dient een oldtimer te zijn en te voldoen aan alle wettelijke eisen, inclusief geldige verzekering en rijbewijs. U bent verantwoordelijk voor het in orde zijn van uw voertuig en eventuele schade die veroorzaakt wordt tijdens het evenement.

  4. Aansprakelijkheid: De organisatoren van het VA Vintage Event zijn niet aansprakelijk voor enig letsel, schade of verlies aan personen of eigendommen tijdens het evenement. U neemt deel op eigen risico.

  5. Annulering en restitutie: Registraties kunnen niet worden geannuleerd of terugbetaald. In geval van overmacht kan de organisatie het evenement annuleren zonder aansprakelijkheid voor eventuele geleden schade.

  6. Beeldmateriaal: Tijdens het evenement kunnen foto's en video-opnamen worden gemaakt. Door deel te nemen, stemt u ermee in dat deze beelden gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden op de website en sociale media van het VA Vintage Event.

Door deel te nemen aan het VA Vintage Event verklaart u dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

laatst bijgewerkt: 15 mei 2023